Støtteerklæring til Palestina

Vi i Motmakt vil erklære solidaritet med folket i Gaza som nå blir både angrepet og beleiret av den sionistiske staten Israel. Vi er imot alle former for apartheid, folkemord, rasisme og etnonasjonalisme som den sionistiske regjeringen i Israel har representert siden 1948 da de begynte koloniseringen av Palestina med velsignelse fra USA, England og Frankrike.

Vi er sterkt imot det staten Israel gjør mot folkene i Gaza og på Vestbredden. Vi står i solidaritet med det Palestinske folket og med alle israelerne som kjemper mot sin egen regjering, og dette inkluderer å stå i solidaritet med jødene som blir utsatt for antisemittisme verden rundt.

Vi krever en fullstendig stopp på folkemordet, en stopp på okkupasjonen som nå har vart i 75 lange, vonde år, at Palestinerne får landene sine tilbake og at jødene verden rundt slutter å bli trakassert.

Minn al-nahr elly al-bahr Falestine sticon harra!

Hovedbilde: Free Palestine الحرية لفلسطين, fra Hossam el-Hamalawy på Flickr.com (Common license)